”Vi behöver rådgivning och ett bollplank för goda affärer”

Vare sig du driver enmansbolag eller ansvarar för ett större företag så kan rätt råd i rätt tid göra stor skillnad för lönsamhet, trygghet och effektivitet. Våra rådgivare täcker in ett stort område ämnen kring företagande som affärsutveckling, företagsledning, ekonomistyrning, riskhantering, affärsplaner, kompanjoner, konkurrentanalyser och mycket mer.

Vi kan vara bollplank och hjälpa dig kontinuerligt, eller göra tillfälliga insatser när en specifik fråga dyker upp.

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Med oss på LR Juph Redovisning AB i Katrineholm får du:

  • Affärsstärkande rådgivning
  • Analyser, planer m m
  • Kontinuerlig hjälp – eller akut
  • Personligt engagemang

Kontakta mig så hjälper jag dig vidare

Peter Fhinn

Delägare
redovisningskonsult

Utbildade och erfarna affärsrådgivare

Rådgivning ingår som en naturlig del i rollen som redovisningskonsult eller revisor. Rådgivningen täcker in ett stort spann från enklare frågor kring regler och system till mer övergripande rådgivning kring ekonomin och affärerna. 

Vi på LR Juph Redovisning AB i Katrineholm har bestämt oss om att ligga i framkant när det gäller vidareutbildning och kompetensutveckling för våra rådgivare. Vi deltar i interna utbildningar inom vårt nätverk och i externa utbildningar.

Det som dessutom bidrar stort till vår kompetens i rollen som affärsrådgivare är den ackumulerade erfarenheten som vi delar. Vi har erfarenhet från många branscher och verksamheter som kan benchmarkas mot din. I vårt rikstäckande nätverk finns experter på en lång rad områden vars kunskap blir tillgänglig även för dig.

Hos oss i Katrineholm har vi dessutom affärsrådgivare som är certifierade av FAR/SRF som en ytterligare garanti för att du får rätt hjälp.

Kontakta oss