Få hjälp med Leverantörsfakturor i Katrineholm:

Effektivitet och tillgänglighet

Att enkelt ha tillgång till alla fakturor via datorn och slippa leta i pärmar – det är bara en av fördelarna med att byta upp sig från fakturapärmar.

Vi på LR Juph Redovisning AB kan erbjuda försystem som effektiviserar och automatiserar. Som tolkar fakturorna och ger ett effektivt flöde för hela hanteringen. Resultatet är ett lättillgängligt och användarvänligt fakturaarkiv som är mycket värt för företaget.

Upplägget hjälper också till att säkra hanteringen av inkommande fakturor. Allt färre fakturor kommer på papper och då krävs det ett elektroniskt arkiv för att hålla ordning på fakturorna. Du minskar risken för dyra och tidskrävande påminnelseavgifter och inkassohantering. Ett attestflöde, där varje faktura kontrolleras av ansvarig person, garanterar att endast rätt fakturor betalas. Effektivt och kvalitetssäkrat.

Vi är specialister på själva processen – programoberoende – till skillnad från konsulter som är specialister på det program de säljer. De system som vi valt att jobba i är användarvänliga både för oss som specialister och för dig som företagare.

Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Med oss på LR Juph Redovisning AB i Katrineholm får du:

  • Effektiv elektronisk hantering
  • Ett smart, lättsökt arkiv
  • Programoberoende rådgivning
  • Personlig kontakt

Kontakta mig så hjälper jag dig vidare

Peter Fhinn

Delägare
redovisningskonsult

LR Online: Smart och flexibelt

LR Online hanterar dina leverantörsfakturor. Du godkänner ,attesterar, dem och de lagras i det elektroniska arkivet oavsett i vilken form de kom till företaget. Du kan enkelt logga in från din dator eller mobil.

Med LR Online har du också alltid tillgång till redovisning, viktig administration och företagets ekonomi online – oavsett om du är på jobbet, hemma eller på resande fot. Dessutom har du tillgång till ditt arkiv där du kan spara årsredovisningar och beslutsdokumentation.

  • Du bestämmer själv vem som ska göra vilka arbetsuppgifter.
  • Du slipper programinstallationer och uppdateringar på egen utrustning.
  • Du kan vara trygg – säkerhetskopiering sker automatiskt.
  • Du kan enkelt integrera LR Online med andra digitala tjänster.
  • Du sparar tid!

Kompetenta redovisningskonsulter: en kvalitetsgaranti

Våra redovisningskonsulter har erfarenhet och hög kompetens och följer alltid de branschstandarder som är uppställda för auktoriserade konsulter. Det ger en trygghet i att få uppdaterad hjälp enligt effektiva, kvalitetssäkrade rutiner och gällande lagar och regelverk.

Auktorisation via SRF eller FAR är ytterligare en bekräftelse på konsultens erfarenhet och kompetens, och hos oss i Katrineholm är alla konsulter auktoriserade.

Kontakta oss